Eindcongres Kustgenese 2.0 verplaatst naar 2021

Het is nog heel even wachten op eindcongres van Kustgenese 2.0. Alle focus ligt op dit moment op het opleveren van ons syntheserapport en beleidsadvies. Deze werkzaamheden liepen door corona vertraging op. Daarom hebben we ervoor gekozen om het eindcongres van 3 december 2020 te verplaatsen naar volgend jaar. De nieuwe datum is hoogstwaarschijnlijk ergens in maart 2021. We houden je uiteraard op de hoogte van de ontwikkelingen.

Het eindcongres van Kustgenese 2.0 wordt verplaatst door corona

Hybride vorm

De afgelopen 5 jaar deden we onder de vlag van Kustgenese 2.0 enorm veel kennis op over ons kustsysteem. Deze onderzoeken en resultaten verwerken we op dit moment tot een beleidsadvies. Dat presenteren we op het eindcongres van Kustgenese 2.0. Afhankelijk van de dan geldende maatregelen hopen we het congres dan deels on- en deels offline te kunnen organiseren.

Ook workshop ecologie en morfologie verplaatst

Op 1 oktober 2020 stond de workshop Impact pilotsuppletie op morfologie en ecologie Amelander Zeegat gepland. Vanwege onvoorziene omstandigheden kon deze helaas niet doorgaan. Het streven is om de workshop in het eerste kwartaal van 2021 alsnog te houden.