Netwerkdag Incidentmanagement Water en Scheepvaart

Gepubliceerd 9 augustus 2023

Het Bureau Incidentmanagement Water en Scheepvaart van Rijkswaterstaat organiseert op woensdag 20 september 2023 de Netwerkdag Incidentmanagement Water en Scheepvaart. Met als thema ‘Samen incidenten bestrijden’.

Achtergrond

Om incidenten op gebied van Water en Scheepvaart zo goed mogelijk aan te pakken, maakt Rijkswaterstaat gebruik van verschillende marktpartijen. We organiseren deze dag om dit netwerk van marktpartijen te versterken. Dit wordt dé dag om met verschillende collega’s uit ons werkveld het gesprek aan te gaan en ervaringen uit te wisselen.

Programma

Tijdens de dag volgt u interessante lezingen, is er tijd om te netwerken, en gaat u met kleinere groepen in gesprek over onderwerpen die u raken.

De dag begint met een ontvangst vanaf 08.30 uur met een kopje koffie, gevolgd door een plenaire openingssessie om 09.30 uur. Na de pauze kan u in 3 rondes mee doen aan verschillende workshops. Bijvoorbeeld over het opdrachtnemer zijn voor Rijkswaterstaat, vakbekwaamheid van uw personeel, veiligheidscultuur, het inzetten van drones of de werkwijze tijdens calamiteiten. Natuurlijk wordt er tussendoor gepauzeerd en een lunch aangeboden.

Maak kennis met elkaar, geef uw mening en ga met elkaar in gesprek want de incidenten moeten we sámen bestrijden.

Meer informatie over de lezingen en het inschrijfformulier zijn te vinden op de website van Rijkswaterstaat