Inschrijfproces opleidingsprogramma voor vergunningverleners waterkwaliteit

Instaptoets

Ben u vergunningverlener bij Rijkswaterstaat, een omgevingsdienst of een waterschap en wilt u deelnemen aan de opleiding specifiek voor vergunningverleners waterkwaliteit? Bespreek uw ontwikkelwensen met uw leidinggevende en meld u aan voor de instaptoets. Aan het einde van de instaptoets ziet u de direct de resultaten per onderwerp en een advies over de modules die het beste bij uw takenpakket en ervaring passen. Ook krijgt u hiermee een beeld van de benodigde tijdsbesteding. Vervolgens kunt u zich aanmelden voor de modules.

Dit kunt u doen via het leerportaal van IenW en het Partnerportaal van Rijkswaterstaat. Heeft u nog geen account? Dan kunt u zich kosteloos registreren. U heeft een account nodig om in te kunnen schrijven en de instaptoets te kunnen afleggen.

Planning

De modules worden gefaseerd uitgevoerd. Een eerste groep start in december 2019 met de modules van niveau 1. Daarna volgen bijeenkomsten in de regio waarbij de mogelijkheid is om de instaptoets te maken. De verwachting is om in februari 2020 de tweede groep te laten starten. De uitvoering van de modules voor niveau 2, 3 en 4 volgen respectievelijk eind Q1, Q2 en Q3 van 2020.

Praktische informatie en contactmogelijkheden

Houd deze website in de gaten. Vanaf oktober is het mogelijk om uw interesse via het leerportaal IenW of via het partnerportaal van Rijkswaterstaat aan te geven. Voor vragen over de instaptoets, modules en voortgang kunt u contact opnemen via opleidingwaterkwaliteit@teletrain.nl of telefonisch via 020-4704658.