Interessante waterlinks

Overzicht interessante links
Website Inhoud
meldpuntwater 2016

Meldpuntwater

Is er iets niet in orde met het water bij jou in de buurt? Heb je wateroverlast? Of is het drinkwater niet lekker? Dan kun je dat op deze website melden.

InformatiehuisWater

IHW is een samenwerkingsprogramma binnen de watersector. Samen met waterbeheerders werken ze aan uniforme, toegankelijke én bruikbare informatie over water.

Infomil

InfoMil informeert overheden over milieubeleid. Zij zijn een schakel tussen de beleidsmakers van het ministerie van Infrastructuur en Milieu en gemeenten, provincies en waterschappen die dit beleid uitvoeren.

Waddenzee.nl

De website van Waddenzee.nl is dé plek waar je moet zijn voor nieuws, discussies en feiten over beleid, beheer en gebruik van Nederlands grootste natuurgebied, de Waddenzee.

Landelijke Informatielijn RWS

De landelijke informatielijn 0800-8002 heeft een overzicht van de meest gestelde vragen die bij Rijkswaterstaat binnenkomen, en de antwoorden op die vragen.

SKB netwerk

20 jaar onderzoek naar bodem en ondergrond

Van 1995 tot 2015 heeft het SKB netwerk onderzoek gedaan naar bodem en ondergrond met als doel een betere leefomgeving. Nu kunt u op reis door de tijd en alle resultaten bekijken.

Waternetwerk

Koninklijk Nederlands Waternetwerk staat voor het uitwisselen van kennis en ervaring door middel van persoonlijke aandacht en ontmoetingen.

Duiker in Noordzee

Noordzeeloket

De snelste weg naar overheidsinformatie over de Noordzee. Over hoe de rijksoverheid de Noordzee beheert en hoe de ruimte op de Noordzee is verdeeld. Wat op de Noordzee kan en mag, en welke regels en voorwaarden daarvoor gelden.