Inschrijfproces opleidingsprogramma voor vergunningverleners waterkwaliteit

Zelfscan

Bent u vergunningverlener bij Rijkswaterstaat, een omgevingsdienst of een waterschap en wilt u deelnemen aan de opleiding specifiek voor vergunningverleners waterkwaliteit? Bespreek uw ontwikkelwensen met uw leidinggevende en meld u aan voor de zelfscan. Aan het einde van de zelfscan ziet u direct de resultaten per onderwerp en een advies over de modules die het beste bij uw takenpakket en ervaring passen. Ook krijgt u hiermee een beeld van de benodigde tijdsbesteding. Vervolgens kunt u zich aanmelden voor de modules.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via het Leerportaal van IenW en het Partnerportaal van IenW. Heeft u nog geen account? Dan kunt u zich kosteloos registreren. U heeft een account nodig om in te kunnen schrijven en de zelfscan te kunnen afleggen.

Planning

De modules worden gefaseerd uitgevoerd. Een eerste groep start in december 2019 met de modules van niveau 1. Daarna volgen bijeenkomsten in de regio waarbij de mogelijkheid is om de zelfscan te maken. De verwachting is om in februari 2020 de tweede groep te laten starten. De uitvoering van de modules voor niveau 2, 3 en 4 volgen respectievelijk eind Q1, Q2 en Q3 van 2020.

Meer informatie over de modules.

Aanmelden

Houd deze website in de gaten. Vanaf oktober 2019 is het mogelijk om uw interesse via het leerportaal IenW of via het partnerportaal van IenW aan te geven.

Contact

Voor vragen over de zelfscan, modules en voortgang kunt u contact opnemen via opleidingwaterkwaliteit@teletrain.nl of telefonisch via 020-4704658.