Inschrijfproces opleidingsprogramma voor vergunningverleners waterkwaliteit

Bent u vergunningverlener bij Rijkswaterstaat, een omgevingsdienst of een waterschap en wilt u deelnemen aan de opleiding specifiek voor vergunningverleners waterkwaliteit? Bespreek uw ontwikkelwensen met uw leidinggevende en meld u aan voor de zelfscan.

Aan het einde van de zelfscan ziet u direct de resultaten per onderwerp en een advies over de modules die het beste bij uw takenpakket en ervaring passen. Ook krijgt u hiermee een beeld van de benodigde tijdsbesteding. Vervolgens kunt u zich aanmelden voor de modules.

Aanmelden voor zelfscan of module

Om uzelf in te schrijven voor de zelfscan of  een module, heeft u een account nodig op de leeromgeving van Rijkswaterstaat.

Leerportaal

Bent u werkzaam bij Rijkswaterstaat en heeft u al een account? Log dan in via het Leerportaal van IenW en zoek in de catalogus op ‘Opleiding vergunningverlening waterkwaliteit’. Alle beschikbare modules verschijnen. Heeft u nog geen account? Bekijk de handleiding om een account aan te maken  op de leeromgeving van Rijkswaterstaat (pdf, 900 kB).

Werkt u bij een waterschap of omgevingsdienst en heeft u al een account voor het Partnerportaal van IenW? In het Partnerportaal is geen catalogus beschikbaar. Gebruik de modulelinks om u aan te melden voor een specifieke module.

Heeft u nog geen account? Bekijk de handleiding om een account aan te maken op het Partnerportaal IenW (pdf, 1.1 MB).

Inschrijven interesselijst

De modules worden gefaseerd ontwikkeld. Niveau 1 tot en met 3 zijn al in uitvoering. Het streven is om de modules op niveau 4 in het voorjaar 2022 te starten. De modules worden bij voldoende belangstelling tot en met 2022 aangeboden. De trainingsdata staan op de leerportalen. U kunt uzelf voor elke module op de interesselijst zetten. Op deze manier wordt u via de e-mail op de hoogte gehouden als er nieuwe trainingsdata beschikbaar komen. De trainingen worden waar mogelijk verspreid over het land aangeboden.

Contact

Voor vragen over de zelfscan, modules en voortgang kunt u contact opnemen via opleidingwaterkwaliteit@teletrain.nl of telefonisch via 020-4704658.