Vragen aan de Helpdesk

Bij de Helpdesk Water komen regelmatig vragen binnen waarvan het antwoord ook voor anderen interessant kan zijn. Deze antwoorden willen we graag beschikbaar stellen. Om het overzicht van de vragen zo eenvoudig mogelijk te houden, zijn de vragen in een excelsheet gezet. Nieuwe vragen, sinds de laatste publicatie op de site zijn in het blauw weergegeven. Het overzicht is ook in pdf formaat beschikbaar om printen eenvoudiger te maken (let op 45 pag). Dit overzicht bevat geen vragen met betrekking tot het WBI omdat deze apart zijn gepubliceerd.

Er zijn meerdere indelingen gemaakt middels de kolommen E t/m H, om het 'bladeren' door de vragen gemakkelijk te maken. Middels deze kolommen kan men selecteren op publicatie (leidraden, technische rapporten, etc.) programmatuur (Hydra, Steentoets, etc.) , categorie (dijken, kunstwerken, NWO, etc.) of trefwoord.

Tijdsafhankelijk
Het totale overzicht bevat vragen vanaf 30 juni 2015 t/m 31 december 2017. Bij de selectie is gelet op de 'houdbaarheid' van de antwoorden. Het is echter mogelijk dat het antwoord gedateerd is. Indien u hierover twijfels heeft, kunt u contact opnemen met de Helpdesk Water.