IWP nieuws, april 2017

Splash scherm RWSOS IWP

Voorjaarsrelease IWP

Het is weer zover. Een nieuwe release van IWP wordt morgen, woensdag 12 juli 2017, vanaf 09:00 uur uitgerold. De verwachting is dat de uitrol rond 14:00 uur succesvol is afgerond. Dit kan betekenen dat IWP tijdens de uitrol niet bereikbaar is of dat de gepresenteerde informatie in IWP tijdelijk niet actueel is.

Er volgt een extra mailtje na de succesvolle uitrol.

LET OP: De nieuwe versie van RWsOS IWP zal op de Citrix omgeving automatisch beschikbaar zijn. Voor de collega’s die werken op de KA werkomgeving moet de nieuwe versie van RWsOS IWP ‘opgehaald’ worden. Hoe dit te doen staat op de intranetpagina van IWP.

Release

De voorjaarsrelease van IWP 2017 bevat naast functionaliteit die begin 2017 is ontwikkeld, ook de nieuwe FEWS software 2016.2. Deze release bevat in grote lijnen:

Nieuw

  • Ontwikkelingen plateau 2 (verwachtingen) voor het systeem Nederrijn-Lek
  • Voor kanaal Gent-Terneuzen is een compleet nieuwe adviesmodule ontwikkeld voor de inzet van de sluizen bij Terneuzen.
  • Een update van het landelijk overzicht, waarbij onderscheid wordt gemaakt tussen actueel, +24h en +48h.

Update bestaande functionaliteit

  • Overall onderhoud aan de bestaande schermen in het kader van uniformiteit en overzichtelijkheid.

Gebruikerspagina IWP op intranet

Op intranet is binnen het onderdeel IWP een extra pagina geplaatst met algemene en actuele gebruikersinformatie over bijvoorbeeld de nieuwste release, hoe om te gaan met storingen en vragen en hoe RWSOS IWP en/of de IWP alarmmodule aan te vragen.

Links

Online overzichtsschermen IWP

De overzichtsschermen van IWP worden sinds kort automatisch gepresenteerd op een openbare website. Kijk op de website van waterberichtgeving.