HWBP organiseert roadshow vanaf september

Gepubliceerd 23 juli 2020

Een kijkje in de keuken nemen bij een project van een ander waterschap? Dat kan! In september organiseert het HWBP samen met een aantal waterschappen de ‘Dijkwerkers On Tour’. Door corona was het dit jaar niet mogelijk om elkaar te ontmoeten en inhoudelijk kennis te delen tijdens de Dijkwerkersdag.

De jaarlijkse Kennis- en Innovatiedag zal dit jaar niet zoals gebruikelijk plaatsvinden. Daarom trekken we het land in. Naar buiten, in kleine sessies op de dijk, om actuele thema’s met elkaar te bespreken. En jij kunt daarbij zijn.

Wanneer?

Dinsdagen en donderdagen in september Van 14.00 tot 16.00 uur

Waar?

Diverse locaties in het land

Wat is het?

We organiseren samen met 9 waterschappen 11 sessies voor 30 dijkwerkers (per sessie) op diverse locaties in het land. Op dinsdagen en donderdagen van 14.00 tot 16.00 uur. En buiten op de dijk, zodat we de richtlijnen van het RIVM te allen tijde kunnen handhaven. Geen presentaties op schermen, maar praktische verhalen op locatie, verteld door de experts van het project. We maken daarbij gebruik van silent-disco techniek om omgevingsgeluid zoveel mogelijk te minimaliseren. De catering is beperkt tot een glaasje fris uit de achterbak.

Hoe?

Om zoveel mogelijk dijkwerkers de kans te geven een bijeenkomst te bezoeken, kun je je maximaal voor 2 sessies inschrijven. Let op: het is de bedoeling dat je meer leert over elkaars projecten. Inschrijven voor een project van je eigen waterschap/project is daarom niet de bedoeling. Neem een kijkje in de keuken van een ander! Let op: vol = vol, dus zorg dat je tijdig inschrijft. Is je voorkeurssessie al vol? Meld dit op het inschrijfformulier en we plaatsen je op de wachtlijst.

Kan je er niet bij zijn?

Over alle sessies maken we een podcast die een week later te beluisteren is. Thema’s Voor invulling van de sessies hebben we een aantal actuele onderwerpen geselecteerd. Denk aan duurzaamheid, gebiedsontwikkeling of innovatie. Wil jij weten of er iets op de programmering staat dat jouw interesse heeft? Kijk dan op de website van het HWBP en schrijf je in.

Bron: HWBP