Online community voor dijkwerkers vernieuwd

Gepubliceerd 9 maart 2020

De online community voor dijkwerkers van het Hoogwaterbeschermingsprogramma (HWBP) is compleet vernieuwd. Naast de vernieuwde uitstraling heeft het platform nieuwe functionaliteiten erbij gekregen. Op 2 maart 2020 is deze versie gelanceerd.

Het online platform heeft een neutrale frisse uitstraling gekregen. Compleet in de nieuwe huisstijl van het HWBP. Door deze metamorfose zijn de menu-items en knoppen gemakkelijker te onderscheiden.

Nieuwe functionaliteiten

Naast de vernieuwde huisstijl zijn er nieuwe functionaliteiten bijgekomen. Zo kunnen communitymanagers hun eigen community meer inrichten zoals zij het zelf willen. Iedere groep kan vanaf vandaag een eigen foto of logo toevoegen. Als gebruiker kun je nu in een oogopslag  zien welke community’s actief zijn en welke niet. Ook is het mogelijk om te zien wie de communitymanager per community is, zodat er sneller contact kan worden opgenomen.

Vooruitblik 2020

De community is niet alleen via de website te bereiken. Er bestaat ook een app; Dijkwerkers. Met deze app kun je vanaf je telefoon eenvoudig berichten plaatsen en mee lezen. De Dijkwerkers app wordt in de loop van dit jaar gebruikersvriendelijker gemaakt. Heb je deze app nog niet? Installeer deze dan via de Google Play Store of de Apple Store.

Kennis delen

Binnen het HWBP werken we samen met de 21 waterschappen en Rijkswaterstaat aan de versterking van dijken voor een waterveilig Nederland in 2050. De community is voor alle waterprofessionals. Op dit online platform wordt kennis met elkaar gedeeld, zodat we er met z'n allen van kunnen leren én profiteren. Met als doel om Nederland slimmer, beter en sneller te beschermen tegen het water.

Aanmelden online community

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan snel een kijkje! Ben je nieuw op het platform? Registreer je dan om vakgenoten online te ontmoeten en om kennis en ervaringen uit te wisselen.

Bron: HWBP